Een eiken visgraat vloer!

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woning? Bekijk dan eens onze eiken patroon vloeren. Deze collectie is met liefde geproduceerd en bestaat dan ook alleen uit de beste producten, met als hoofdproduct visgraat vloeren. Visgraat vloeren zijn terug van weggeweest en helemaal van deze tijd! De natuurlijke uitstraling en de warmte maken je woning nóg mooier. Een visgraat vloer kan helemaal op maat samengesteld worden, een verzoek is te veel. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen niet wachten om u verder te helpen. En wat niet minder belangrijk is, is de prijs! Wij leveren de beste en mooiste visgraat vloeren op, voor de allerlaagste prijs van Nederland, wie wil dat nu niet?!

Wat is Visgraat?

Een visgraat vloer is een van de bekendste patroonvloeren die er bestaan. Een visgraat vloer is een houten vloer die in een specifiek patroon geplaatst wordt, zodat het lijkt op een vissengraat. Uniek van kleur, houtsoort en uitstraling. Prachtig om te plaatsen in uw nieuwe of gekochte woning. Een visgraat vloer is helemaal te personaliseren, zo kunnen alle wensen verwerkt worden in een vloer zodat het ‘uw droomvloer’ wordt. De vloer bestaat uit eikenhout en brengt dan ook de natuurlijke warmte de ruimte binnen. Een klassieke eyecatcher in een modern jasje! Bent u ook op zoek naar een visgraat vloer maar weet u niet zo goed waar te beginnen? Bezoek dan onze showroom!

Showroom.

Zoals iedere vloerenwinkel, hebben wij een showroom. Op vele fronten onderscheiden wij ons, zo kunt u tijdens uw bezoekje aan onze showroom genieten van gratis eten & drinken! Van vers belegde broodjes tot zelfgemaakte soep, alles is bij ons te verkrijgen. Geheel gratis. In onze groothandel zijn vele verschillende vloeren te verkrijgen, zoals PVC vloeren, Visgraat PVC vloeren, Traprenovaties, Tapijt, Vinyl en visgraat vloeren. In onze showroom hebben we een ruimte speciaal voor visgraat vloeren. Hier zijn alle vloersoorten en kleuren te bekijken door middel van showborden. Zo kunt u precies zien welke kleur of houtsoort u aanspreekt, om zo de perfecte vloer voor u uit te zoeken. Speciale verzoekjes, zoals een band en bies of een windroos zijn geen enkel probleem. Onze visgraat specialisten zullen tot het uiterste gaan om uw droomvloer samen te stellen, voor gegarandeerd de laagste prijs.

 

Wanneer bezoekt u onze showroom?

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend, klik hier voor de openingstijden.
Onze vloerenspecialisten staan voor u klaar!
Naast dat wij gegarandeerd de laagste prijs van Nederland hanteren, hebben wij gratis eten & drinken voor iedereen die onze showroom bezoekt!
Koffie, thee, vers belegde broodjes, broodjes hotdog, zelfgemaakte soep, koekjes, cupcakes en nog veel meer!

Wanneer brengt u een bezoekje aan onze showroom?