pvc vloer

Verlijmbaar PVC

GRATIS platte plint
Landelijk en Moderne kleuren

Verlijmbaar pvc betekent dat de pvc vloer verlijmd moet worden. In de volksmond wordt dit ook wel plak pvc genoemd. De bestaande vloer moet ingesmeerd worden met pvclijm en het pvc kan er zo opgelegd worden. Deze verlijmbare pvc vloeren hebben allemaal een dikte van 2 mm.
Daarom is het belangrijk dat er een gladde vloer onder het pvc komt te liggen. Dit komt doordat de pvc vloer dunner is dan een gemiddelde vloer. Het prachtige van een verlijmbare pvc vloer is dat deze pvc goed tegen een stoot kan. Door de hoge slijtlaag, gaat de vloer veel langer mee dan andere vloeren. Met langer mee bedoelen we dat dit een vloer is die levenslang meegaat.
Hoe hoger de slijtlaag hoe beter de kwaliteit. PVC vloeren zijn er in allerlei kleuren. Ook in allerlei verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel. Niets is te gek voor ons.

U ziet het nog niet voor u hoe u het pvc meekrijgt? Dan kunt u gebruik maken van onze vrachtauto’s inclusief chauffeurs. Zij reizen door heel Nederland en België.
PVC vloeren kunt u zelf leggen, maar ook door ons LATEN leggen.  Ons vakkundig team staat elke dag klaar om mensen te verblijden met een gelegde vloer.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €39,98 pm2

Prijs: €9,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag