6

Trendkleuren PVC

GRATIS bijpassende plint
SUPER KWALITEIT

Een dry back pvc vloer is een verlijmbare pvc vloer waarbij u zelf lijm aanbrengt op de bestaande vloer. Deze dry back pvc vloeren zijn XLFLOORS. Dit houdt in dat de vloeren extra lang en extra breed zijn. Hierdoor lijkt een ruimte al snel veel groter, dan het daadwerkelijk is. Deze pvcvloer is geschikt voor alle ruimten. Dat kan een wc, badkamer, keuken, kamer, kantoor, speelkamer etc. zijn. Daarbij is het mooie dat pvc vloeren de enige vloer is die het best voor vloerverwarming is. Door de dunne laag -en de goed geleide pvc vloer- kan deze warmte meteen de weg naar boven vinden. Daardoor geeft deze dry back pvc vloeren meteen de warmte door.
De pvc dry back heeft prachtige trendkleuren en is zeer natuurlijk aangelegd. Door de register en embossing zijn de vloeren niet meer van echt te onderscheiden. Register en embossing betekent dat de vloer een zichtbaar houtstructuur heeft, dit is ook te voelen. Bij deze prachtige vloer krijgt u ook nog een gratis plakplint. En dat alles voor  14.98 pm2. Keuze uit veel verschillende kleuren en houtstructuren!

Pvc- dryback vloeren kunt u laten door ons laten leggen. Ook rijdt er elke dag een Scania door Nederland rond om vloeren te bezorgen. Bij ons doet u geen aanbetaling. U betaalt bij levering!

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen iwj u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €44,98 pm2

Prijs: €14,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag