landelijke meubelen

Tafel Marlou (eiken)

Met extra dik massief eiken blad!

Zoals de naam het al zegt is deze strakke eiken eettafel liefelijk en teder. De uitstraling kunt u zelf bepalen, wilt u een lange of een korte strakke eiken eettafel, alles is mogelijk. Er zijn afmetingen van 180 cm, 200cm, 220cm, 240cm, 260cm, 280cm en 300cm. Deze afmetingen bepalen de look die bij uw interieur past. De poten van deze tafel zijn gemaakt in een H-vorm. Hierdoor krijgt u de sfeer die u nooit tevoren heeft kunnen bedenken. Dit is een exclusieve tafel die zich aanpast aan elk interieur. Van barok tot modern en van klassiek tot landelijk.

Deze massief eiken eettafel is in verschillende kleuren te oliën. De volgende kleuren kunnen wij leveren: natural, white-wash, krijtwit, grijs, weissgrund, abdij, english color, middenbruin. Omdat u de tafel in eigen kleur kunt bepalen kunt u het naar uw eigen smaak invullen.

Doordat wij al het eikenhout zelf grootschalig inkopen en het in eigen zagerijen bewerken staat wij garant voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn tevreden met minimale marges daarom kunnen wij garanderen dat wij de goedkoopste zijn!

massief eiken tafelblad

Strakke eiken eettafel Marlou