salontafel landelijke

Landelijke salontafel

Een salontafel om lekker aan te borrelen is iets wat niet te missen is in uw woon-/ of leefkamer. Deze rechthoekige tafel neemt een nihil aantal ruimte in uw woonruimte in. Het is van essentieel belang dat een salontafel ogelijk oogt. U wilt iets in uw woonkamer dat in elk interieur past. U zit er misschien wel aan te denken om een geheel ander interieur te doen op den duur. Dit is allemaal mogelijk met de salontafel waar u nu over leest. Deze tafel is van oude wagondelen gemaakt. Deze tafels zijn daarom oer- oer sterk en kunnen perfect gecombineerd worden met alle interieurs. U moet u voorstellen dat een wagondeel vele jaren meegaat en dat deze tegenwoordig wordt vervangen voor een ijzeren wagondeel. Daarom is dit een salontafel die jarenlang meegaat zonder enige schimmels, gaten enz. In uw woonkamer is een tafel iets wat goed moet ogen en dat moet opvallen. Een Indonesische sfeer in uw woonkamer maakt het helemaal af. Indonesische gebruiken zijn warm en gezellig en zorgen voor een heerlijke verfrissing in uw huis. U wilt dat families en vrienden gezellig lang blijven zitten om lekker na te borrelen. De gezelligheid wordt volledig in uw huis teruggekeerd. U kunt de salontafel ook prima buiten in het zonnetje zetten. Door de coating die deze tafel heeft zullen ook regendruppels geaccepteerd worden.

U bent helemaal gek op deze tafel en u vraagt zich af hoe deze tafel toch ooit in uw huis moet komen. Wij kunnen u deze tafel leveren, deze levering kunnen wij binnen 48 uur garanderen. Onze altijd goedlachse chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar.

Doordat wij het hele productie proces in eigen beheer hebben kunnen wij u de laagste prijs en de hoogste kwaliteit garanderen.

Landelijke salontafel