landelijke meubelen

Salontafel/ koffietafel oud hout

Deze tafel is gemakkelijk in uw interieur toe te passen. Deze tafel kunt u op elk moment verplaatsen naar waar u wilt. De tafel maakt een geweldige sfeer in uw woonkamer waardoor elk mens bij u over de vloer wil komen. De kinderen kunnen zich aan deze tafel erg goed vermaken, omdat deze tafel voor hen zeer ergonomisch is. De ruggen blijven hierdoor recht waardoor het kind zich makkelijk kan voortbewegen. De koffietafel is natuurlijk niet alleen te gebruiken voor koffie, maar wordt zo genoemd omdat deze tafel zo is geschuurd dat er gemakkelijk koffiekopjes op blijven staan. De koffietafel geeft een riante uitstraling, omdat deze laag en schattig is. Een lage tafel maakt het helemaal af. Het zorg ervoor dat er een warme sfeer is en dat iedereen zich bij u welkom voelt. Een koffietafel is lekker om smiddags even te gebruiken tijdens het nuttigen van uw kopje koffie, thee of fris. Het is een tafel die lager staat dan gewend, waardoor het een uniek exemplaar tussen al uw meubelen wordt. Bij deze tafel valt veel te combineren. Zo is het mooi om verschillende stoelen hierom heen te plaatsen. O wat ook heel gaaf is, is om een mooi vloerkleed onder deze tafel te plaatsen.

Deze tafel is goed te permitteren en kan op elk moment bij u thuis geleverd worden. Dit betekend dat u vraagt en wij draaien.

Doordat wij het hele productie proces in eigen beheer hebben kunnen wij u de laagste prijs en de hoogste kwaliteit garanderen.

Salontafel/ koffietafel oud hout