Restpartijen Mflor Pvc vloeren.

Restpartijen Mflor pvc vloeren.. Extreem hoge kwaliteit zoals we dat van Mflor gewend zijn, maar dan schrikbarend laag geprijsd. Een echt koopje!

We leggen u graag uit hoe het komt dat wij deze vloeren voor extreem lage prijzen kunnen aanbieden. Omdat wij een groothandel zijn en de productie van de pvc vloeren in eigen beheer hebben zijn wij gewend grootschalig in te kopen zonder tussenpersonen, wij krijgen dus gegarandeerd de laagste prijs! Tijdens de fabrieksleegverkoop weken zijn wij ook geopend voor particulieren en kunt u gewoon van de groothandelsprijzen profiteren (wij adverteren excl. Btw dus rekent u deze als particulier hier wel bij overheen).

De vloeren van Mflor hebben een prachtige voel en zichtbare houtstructuur en zijn door de hoge slijtlaag geschikt voor zeer intensief gebruik. Zoals u van Mflor gewend bent gaat het als vanzelfsprekend om zeer natuurgetrouwe kleuren met elk een eigen karakter.

Gratis eten en drinken.

U als klant staat bij ons altijd in het middelpunt, en omdat de meeste van onze klanten een lange reis moeten maken naar onze groothandel bieden wij u de service dat u gratis eten en drinken bij ons kunt krijgen: U kunt onder andere kiezen uit: koffie, thee, limonade, koeken, frisdrank, broodje knakworst, broodje ham, broodje kaas, soep, snoep en nog veel meer. Heeft u een dieet wens, allergie of eet u graag vegan, dan horen wij natuurlijk heel graag van u!

Leverservice en legservice.

U kunt deze vloer enkel bij ons in de groothandel komen bekijken. Als vanzelfsprekend bieden wij indien u wenst een leverservice tegen kleine meerprijs door heel Europa & als u het op prijs stelt komen onze vakkundige specialisten de pvc vloeren elke gewenste dag graag bij u thuis leggen (behalve zondag). De meerprijs van het legwerk verschilt per woning type/ ondergrond, als u foto’s van de ondergrond meeneemt naar onze groothandel kunnen wij u een exacte meerprijs betreft het legwerk geven.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

 

Van 39.98 pm2

Nu va. €1.98 pm2

restpartijen mflor pvc vloeren

Restpartijen Mflor pvc vloeren.