PVC Vloeren

Een PVC vloer is één van de meest bekendste vloeren van dit tijdperk. De PVC vloeren zijn vrijwel niet meer weg te denken en steeds meer woningen zijn voorzien van een PVC vloer. Een PVC vloer is een vloer van kunststof met ontzettend veel voordelen. PVC staat voor Polyvinylchloride en is in vele soorten te verkrijgen. De bekendste soorten PVC zijn met houtstructuur of betonlook. Bebo Vloeren biedt een gigantisch groot assortiment PVCvloeren aan. Vele restpartijen en een extreem goedkope eigen collectie. Uiteraard allemaal A-kwaliteit én met garantie! Ook op zoek naar een Bebo PVC vloer maar wilt u nog iets meer weten over PVC vloeren? Lees dan door! 😊

 

Een tevreden Bebo Klant met een prachtige, grijze PVC vloer.

Kwaliteit & Voordelen.

Een PVC vloer heeft ontzettend veel voordelen. Zo staat de PVC vloeren bekend om het feit dat ze volledig waterbestendig zijn, dit is dan ook een groot voordeel voor een vloer. Zo trekt er geen vocht of vuil in de vloer, een glas rode wijn laten vallen is met  PVC geen enkel probleem meer. Een PVC vloer is ook zeer onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Zo kunnen spelende kinderen lekker hun gang gaan en zijn huisdieren meer dan welkom op een PVC vloer. De vloer is totaal niet gevoelig voor krassen namelijk! Ook kan een PVC vloer zelf gemakkelijk gelegd worden en is een PVC vloer goed geluiddempend. Als kers op de taart is vloerverwarming gemakkelijk te combineren met een PVC vloer.

Een opgeleverde PVC vloer bij een tevreden klant!

 

Bebo PVC Vloer met de laagste prijs garantie!

De  vloeren van Bebo Vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende merken, zoals: XL Floors, Ambiant, Mfloor en ga zo maar door. Zowel in de klik- als plaksystemen zijn ze te verkrijgen bij Bebo Vloeren. Betonlook, houtstructuur en visgraat PVC, alles op voorraad om direct uw nieuwe vloer direct te kunnen plaatsen! Bekijk onze volledige voorraad en collectie in onze showroom, een heerlijk kopje koffie of thee staat voor u klaar. Onze specialisten kunnen u vrijblijvend advies geven over alle soorten en maten PVC vloeren. Wanneer bezoekt u onze showroom ? Bekijk onze openingstijden hier!

Prachtige visgraat PVC vloer uit het assortiment van Bebo Vloeren.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More