PVC Vloer

HOGE LIVING KWALITEIT
Verschillende kleuren

Nu nieuw in onze collectie: prachtige zelfklevende pvc vloeren in verschillende kleuren. Zelfklevende pvc vloeren zijn vloeren voor de doe-het-zelver. De doe-het-zelver hoeft niet eens heel handig te zijn, want een zelfklevende pvc vloer leggen is hetzelfde als stickers plakken op de kleuterschool. U gaat als eerst met de bezem over de vloer. Nu is de vloer gereed om bestickerd te worden. U neemt de zelfklevende pvc vloer. U haalt de achterkant van de zelfklevende pvc en legt dit op de geveegde vloer. Deze zelfklevende pvc vloer is 2 mm dik en heeft een hele goede toplaag. De toplaag zegt alles over de kwaliteit. Een zelfklevende pvc vloer geeft u een minimaal contactgeluid, daarom is deze vloer geluiddempend. Ook is een pvc vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door de dunne laag pvc, die overigens de beste geleider is, kan de warmte van de vloerverwarming snel zijn gang gaan.  Deze zelfklevende pvc vloeren zijn er in verschillende kleuren en kunnen u aangeboden worden voor € 4.98 pm2 i.c.m. platte plint.

Lijkt u het moeilijk om de vloer te leggen, dan kunt u gebruik maken van onze legservice. De legservice doet dag en nacht door om de klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vervoer nodig? Wij beschikken over verschillende vrachtwagens, die door heel Nederland vloeren bezorgen.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €32,50 pm2

Prijs: €4,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag