pvc vloer gratis leggen

PVC VLOER GRATIS LEGGEN

Combi deal
Incl. egaliseren
Incl. verlijmen
Incl. vloer
Incl. afkitten (waar mogelijk)
Verschillende kleuren vloer

PVC vloer GRATIS leggen

U ziet het niet zitten om uw verlijmbare pvc vloeren zelf te gaan leggen, dan kunt u gebruik maken van deze prachtige aanbieding. Een pvc vloer met gratis leggen en egaliseren. Wat u kunt verwachten:

Pvc vloer: een pvc vloer is een vloer gemaakt van polyvinylchloride. Dit is een stof die makkelijk te bewerken is. Daarom is er ook van dit product een vloer gemaakt. Een vloer die geluidsdempend, vochtbestendig, krasvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming is. Een product die geen onderhoud nodig heeft. Dit maakt de vloer ideaal voor de consument.
Een pvc is 2 mm dik en heeft een hoge slijtlaag.

Egaliseren: Dit houdt in dat de vloer vlak gemaakt wordt. Dit kan gedaan worden op een betonnen vloer. Doordat een pvcvloer 2 mm dik is, is elk hobbeltje in de bestaande vloer te zien. Daarom is het verstandig om eerst te egaliseren. Bij egaliseren wordt er een laagje egaline, lees 3 mm, aangebracht die de oneffenheden wegwerkt. Als er geëgaliseerd wordt mag er een dag niet op de vloer gelopen worden.

Leggen: De pvc vloer wordt volledig verlijmd. Eerst wordt er een pvc lijm aangebracht. Daarna wordt de – door u gekozen – vloer op de lijm gelegd. De lijm moet even drogen en u mag er overheen lopen.

Afkitten: Op de mogelijke plekken wordt een kitrandje aangebracht.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag