3

PVC dry-back hoge slijtlaag

Verschillende moderne kleuren
Icm. Bijpassende platte plint

Moderne vloer worden tegenwoordig het meest verkocht. De meeste (nieuwe) woningen zijn modern ingericht. Daarom zijn er nu veel pvc loeren met een moderne look in verschillende kleurnuances. Deze vloeren zijn voorzien van een hoge slijtlaag. Dat betekent dat deze vloeren voor heel intensief gebruik geschikt zijn. Hierbij moet u denken aan een intensieve ruimte als woonkamer, keuken, maar ook in een restaurant, kinderdagverblijf of kantoor. De dry- back pvc vloeren moeten verlijmd worden. Voor het verlijmen van een pvc vloer heeft u natuurlijk een lijm nodig, hiervoor wordt pvc lijm geadviseerd. U smeert de pvc lijm uit en u laat het even drogen. Is de lijm iets gedroogd, dan kunt u de vloer op de lijm leggen.  De moderne vloeren kunnen wij nu al aanbieden voor € 7.98 pm2 i.c.m. plint.

Heeft u liever dat wij de vloer voor u gaan leggen, dan doen we dat met al het plezier. U kunt elke dag (behalve zondag) gebruik maken van onze legservice. Ook bezorgen is voor ons geen probleem! U vraagt wij draaien!

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €37,98 pm2

Prijs: €7,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag