'mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven.'

Specialist in prachtige authentieke vloeren.

Wie ons bezoekt merkt het direct, wij hebben plezier in ons werk. Wat ons werk zo ontzettend mooi maakt? De gezelligheid met klanten (en met elkaar natuurlijk ;p) het adviseren over onze producten en natuurlijk u als klant te begeleiden bij het gehele proces van aankoop tot legwerk, niets is te gek!

Op 6 juni 2011 opende Bebovloeren haar deuren, specialist in pvc vloeren, visgraat vloeren en tapijt. De perfecte aanvulling op het moederbedrijf Beboparket, specialist in houten vloeren en laminaat. Van origine groothandel maar op aangegeven fabriek leegverkoopdagen ook geopend voor de particulier. Hoogste kwaliteit, Laagste prijs is waar wij bij Bebo voor staan. En dat kan ook, door wereldwijde productie in eigen fabrieken kunnen wij de projectmatige kwaliteit waarborgen.

In het begin waren wij 4 dagen in de week geopend, en werkzaam met 5 personen. Al snel was dit niet meer haalbaar, onze deuren gingen 6 dagen per week open en we kregen er veel collega’s bij, heel veel collega’s. Er werden prachtige teams gevormd, nieuwe afdelingen geopend wat zorgde voor doorgroeimogelijkheden, en.. inmiddels is Bebo de grootste vloeren leverancier van Nederland geworden, en wij groeien nog steeds.

Wij, team Bebo, gaan door waar anderen stoppen! Dan kan ook niet anders, want hier werken stuk voor stuk: super toffe, leuke, geweldige, lieve collega’s waar wij op kunnen bouwen.

Bij gebrek aan personeel werken hier mensen, behandel ze voorzichtig want zij zijn zeldzaam.

Stan verkoopteam

Hoi! Mijn naam is Stan, ik werk inmiddels al een aantal jaar voor dit geweldige bedrijf!
Mijn functie is kort door de bocht… verkoop, een leuke functie waarbij ik u vooral wil helpen en advies geven! Ik hoop u snel te zien..

Kim officeteam

Hallo mijn naam is Kim. Werkzaam in het officeteam. Ik zal u telefonisch advies geven over onze pvc vloeren & visgraatvloeren. Heeft u een vraag? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Op maandag sta ik in de verkoop, gewoon omdat ik het supertof vind om u te helpen bij het uitzoeken van uw droomvloer!

Maximiliaan verkoopteam

Hoi, ik ben Maximiliaan. Ik ben verkoper binnen dit geweldige bedrijf! Ik voorzie u graag van advies over alle pvc vloeren en visgraatvloeren die wij aanbieden en help u graag bij het geven van advies tijdens het uitzoeken van uw droomvloer.

Nina cateringteam

Hoi ik ben Nina, en ik werk hier bij Bebo als koffielady. Ik zorg er voor dat er elke zaterdag lekkere verse broodjes, soep en knakworsten zijn, speciaal voor u! Ook zorg ik ervoor dat er altijd genoeg koffie en thee klaar staat. Ik zorg ervoor dat de service op nummer 1 staat. Verder loop ik hier nu stage en hoop ik meer te leren over de verkoop bij Bebo

Sylvia verkoopteam

Hallo allemaal, mijn naam is Sylvia. Ik verzorg de inkoop van de decoratie en door mijn jarenlange ervaring als stylist begeleid ik u graag bij het uitzoeken van uw pvc vloer.

Marieke officeteam

Mijn naam is Marieke, iedere dag heb ik weer het geluk om u telefonisch te woord te staan in het officeteam. Ik voorzie u graag van alle informatie omtrent uw vragen over pvc vloeren, visgraat vloeren en meubels. Door dit gave bedrijf werk ik iedere dag met veel enthousiasme. Deze enthousiasme deel ik dan ook graag met u!

Nathalie verkoopteam

Hoi, mijn naam is Nathalie. Al jaren werk ik bij BEBO vloeren en dat is dan ook werk naar mijn hart. Als gepassioneerde verkoper en interieuradviseur wil ik iedereen helpen met de moeilijke keuze: DE VLOER! Wilt u proeven van de Twentse nuchterheid en gebruik maken van de laagste prijs vloeren van Nederland. Kom dan gezellig langs!

Jesse verkoopteam

Hallo, ik ben Jesse, verkoper bij BeboVloeren. Ik kan u helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer en sta graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Chyntia officeteam

Hoi, ik ben Chyntia. Op zaterdag werkzaam in het officeteam. Heeft u een telefonische vraag, dan help ik u graag!

Geert verkoopteam

Hoi, ik ben Geert. Naast mijn fulltime baan elders ben ik op zaterdag van de partij bij BEBO vloeren. Ik geniet er enorm van om u te adviseren over uw toekomstige vloer in dit ontzettend leuke en gezellige bedrijf.

Hans verkoopteam

Hoi, ik ben Hans. Teamleider van het verkoopteam en stagebegeleider. Mijn passie is de kwaliteit van het verkoopteam naar een hoge niveau te tillen en ik geniet ervan om u als klant te helpen en begeleiden bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer.

Mike verkoopteam

Hoi in ben Mike. Een lange tijd geleden mocht ik stage lopen in dit geweldige bedrijf, en ik wist het gelijk…. hier wil ik werken!! Dus bent u op zoek naar een nieuwe droomvloer, dan sta ik te popelen om u hierbij te helpen.

Marielle Marketing 

Hoi! mijn naam is Marielle, Samen met Kees oprichter van BeboVloeren. Mijn passie ligt bij de marketing en daarnaast vind ik het geweldig om samen met kees bezig te zijn met het samenstellen van de perfecte teams binnen BeboVloeren. Op drukke momenten help ik graag mee in het verkoopteam.

Kees inkoop

Hallo, ik ben Kees. Samen met Marielle oprichter van Bebovloeren. Naast mijn passie, het bezighouden met onze organisatie en samenstellen van ons leuke team met geweldige collega’s, houd ik mij bezig met de inkoop van uw producten over de hele wereld en stel ik nieuwe collecties samen.

Andre magazijnteam

Hey, ik ben Andre. Op woensdag en zaterdag werkzaam in het magazijn. Ik help u heel graag bij het inpakken van uw bestelling.

Sven verkoopteam

Hallo, ik ben Sven. Ik zit in het verkoopteam dus heeft u vragen over de pvc vloer dan help ik u heel graag. Ook zorg ik ervoor dat op woensdagavond na werktijd het bier altijd lekker gekoeld staat voor mijn collega’s.

Joan administratie team

Hoi, ik ben Joan en ben werkzaam op de administratie binnen Bebo Vloeren. Ik verzorg de complete afhandeling van de visgraatvloeren van het inmeten tot dat de vloer prachtig bij u is gelegd.

Janine administratie team

Hoi, mijn naam is Janine en ik ben werkzaam als teamleider op de administratie, hier haal ik enorm veel voldoening uit en ik vind supergaaf om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt in ons toffe team. Hiernaast verzorg ik de debiteuren en crediteuren administratie.

Daniel serviceteam

Hallo, mijn naam is Daniel. Al heel wat jaren werkzaam voor BeboVloeren. Mijn motto voor de service is: “there is a solution for every problem” Of het nu technische vragen zijn of het zijn verbeterpunten, ik sta voor u klaar om al u vragen te beantwoorden.

Bastian magazijnteam & bezorgen

Hoi ik ben Bastian, verantwoordelijk voor verschillende hand en spandiensten binnen het bedrijf. Zo spring ik soms op de heftruck om uw vloer in te laden, op andere momenten ben ik weer met de bus op pad om misschien wel uw vloer te bezorgen.

Marthijs magazijnteam

Hoi mijn naam is Marthijs, teamleider van het magazijn team. In ben verantwoordelijk voor het voorraadbeheer in onze verschillende magazijnen en zorg er samen met mijn team voor dat uw vloer met zorg word ingepakt om vervoerd te worden. Ook zorg ik ervoor dat wij in het magazijn altijd veilig kunnen werken.

Jacco magazijnteam 

Goedendag, ik ben Jacco. Medewerker van het magazijn team. Komt u uw vloer bij ons ophalen, dan help ik u heel graag bij het inladen. Ook op zaterdag sta ik voor u klaar. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het oliën van meubelen.

Ilonka officeteam

Hallo ik ben Ilonka, ik hoor bij de oudere garde onder ons. Ik ben het gezicht achter de  teamleidster van het officeteam. Samen met mijn team beantwoorden wij al uw uit één lopende vragen aan de telefoon en verder komen alle mails bij ons binnen en zullen we deze ook met veel zorg behandelen. Als er net stapje verder moet gedaan worden (voor bijvoorbeeld uw vraag), zal ik hier zeker mijn uiterste best voor doen. Wij denken nooit in problemen altijd in oplossingen!

Rita officeteam

Hoi ik ben Rita, heeft u vragen per telefoon, mail of app dan komt u bij mij terecht. Er is geen vraag te gek of te veel! Op zaterdag vind ik het geweldig om u te helpen bij het uitzoeken van uw vloer, als stylist kan ik u natuurlijk van het beste advies voorzien en ik doe dit met veel passie. Mijn werk is mijn hobby

Wout verkoopteam

Hallo, ik ben Wout. Naast mijn HBO studie ben ik al jaren werkzaam bij BeboVloeren, vaak op drukke momenten zoals de woensdag avond, vrijdag en zaterdag. Ik ben gefascineerd van de pvc vloer en help u dan ook heel graag bij het uitzoeken van deze vloer.

Hayal cateringteam

Hallo, ik ben Hayal. Ik doe op dit moment vrijwilligerswerk bij BeboVloeren. Ik bedien klanten met lekkere broodjes, koffie, thee & lekkere hapjes. ik vind dit werk echt fantastisch en ik hoop u snel te zien!

Emma officeteam

Hoi! Mijn naam is Emma en ik ben commercieel medewerker in het office team. Voor al je vragen over onze pvc vloeren of bestellingen kun je bij mij terecht. Ook spring ik vaak bij in het verkoopteam waar bij nodig is. Ik help u graag met het zoeken van de vloer die aan uw wensen voldoet!

Johanneke verkoopteam

Klanten worden bij ons enorm verwend met allerlei gekkigheid. Het kan niet gek genoeg!
En dan willen we klanten nog blijer maken met onze prijzen, van onze pvcvloeren, visgraatvloeren en meubelen! Ik sta nu al te popelen om u te kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer!

Emma administratie team

Hoi! Ik ben Emma en ik werk bij Bebo Vloeren in het administratieteam! Ik ben er op woensdagavond en op zaterdagochtend. Mijn taak is om de klant zo goed mogelijk te helpen als de vloer is uitgezocht. Ik maak de factuur voor de klant en zorg dat het legwerk of de leveringen ingepland worden. Ik voer mijn werk met veel enthousiasme uit. Ik vind het erg leuk om met klanten in contact te zijn! Hopelijk zie ik u snel in de winkel!

Dianne marketing & verkoopteam

Hoi allemaal! Ik ben Dianne. Ik houd me vooral bezig met de marketing van Bebo Vloeren, denk hierbij aan Facebook, Insta ed. Ook vind ik het supertof om op drukke momenten u van persoonlijk advies te kunnen voorzien bij het uitzoeken van uw droomvloer!

Dinette officeteam

Hoi ik ben Dinette, heeft u vragen over uw vloer dan geef ik u graag telefonisch advies. Heeft u vragen per mail dan help ik u ook heel graag.

Aniek Administratie team

Hai, ik ben Aniek. Ik verzorg binnen Bebo op de administratie de planning van het legwerk van alle pvc vloeren & het logistiek proces van alle vloeren en meubelen die wij bij u thuis komen bezorgen. Heeft u een vraag over de planning dan help ik u graag!

 

Rik groothandel

Ik ben Rik, Nadat ik jaren ervaring heb opgedaan in de woninginrichting ben ik sinds een paar jaar verantwoordelijk voor de verkoop van PVC-vloeren, visgraat vloeren en meubelen aan onze dealers. Tevens verkoop en begeleid ik de projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen, restaurants enz.,  die door ons geleverd en geïnstalleerd worden.

Karlijn cateringteam

Dag allemaal, mijn naam is Karlijn. Op zaterdag werk ik samen met Nina bij Bebo in de catering. Wij maken elke zaterdag speciaal voor u helemaal GRATIS; belegde broodjes, broodje knakworst, koffie, thee, patat, en nog veel meer!

Simone administratieteam

Hallo, ik ben Simone en ik werk in het administratieteam, ik ontvang u graag bij de balie en help u zo goed mogelijk als de vloer uitgezocht is. Verder zorg ik ervoor dat de leveringen ingepland worden. Ik geniet ervan om met mensen in contact te zijn en te helpen. Ik hoop u graag te zien!

Susan administratie team

Hallo, Ik ben Susan en ik werk bij Bebo Vloeren in het administratieteam. Ik ben er van maandag t/m zaterdag. Mijn taak is om de klant zo goed mogelijk te helpen wanneer er een mooie vloer is uitgezocht. Ik maak facturen en offertes voor de klant en zorg dat de voorraad wordt bijgehouden. Ik vind mijn werk heel leuk om te doen en vind het leuk om in contact te zijn met klanten. Hopelijk zie ik u een keer bij ons in de winkel!