Onze maatregelen tegen verspreiden coronavirus!

Beste klant,

Omdat wij de gezondheid van ons personeel en van u als klant hoog in het vaandel hebben staan, houden wij de regels van het RIVM nauwlettend in de gaten. Zeker nu met het coronavirus (COVID-19). Er zijn in onze branche geen maatregelen getroffen, vandaar dat wij gewoon geopend zijn. Bebo heeft speciale maatregelen getroffen in de showroom, zo doen wij er alles aan dat u veilig een nieuwe vloer kunt uit zoeken. Onze showroom is erg groot, ongeveer 3000m2, u heeft dus alle ruimte om u heen. U kunt gemakkelijk 1,5 meter afstand houden van medewerkers en andere klanten. Verder hebben we voldoende desinfectie middelen in onze showroom staan en houden ons aan strengere regels wat in bovenstaande video te zien is. Onze showroom is dus gewoon geopend, wij zijn telefonisch en via de mail goed te bereiken en ook beeldbellen behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Onze bezorg- en legservices gaan ook gewoon door volgens planning, mocht u zelf iets willen wijzigen mail dat dan even naar info@bebovloeren.nl

Vindt u het fijner telefonisch geholpen te worden of via face-time i.p.v. langskomen? Daar hebben wij alle begrip voor. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij wensen u allen een goede gezondheid toe

Team Bebovloeren.