Uw PVC Vloer & Onderhoud.

Bij het aanschaffen van een PVC vloer weet u uiteraard de vele voordelen van een PVC vloer. Zo is een PVC vloer milieuvriendelijk en duurzaam. Zo heeft de vloer ook vrijwel geen onderhoudt nodig. Wanneer u bij ons in de showroom bent geweest, heeft u waarschijnlijk de PVC onderhoudsset wel voorbij zien komen. Bij velen van u zullen meerdere vraagtekens naar boven komen betreft het onderhoudt, want een PVC vloer heeft toch helemaal geen onderhoud nodig? Zoals bij een houten vloer of een visgraat vloer? Dit klopt helemaal! PVC is namelijk een kunststofsoort en zal daardoor vrijwel geen onderhoudt nodig zijn. Wel zal de vloer gereinigd moeten worden, uiteraard op de juiste manier. Om uw vloer met de juiste middelen te reinigen, heeft Bebo Vloeren een leuk, klein setje opgemaakt met daarin alles wat u nodig bent bij uw Nieuwe vloer!

Inhoud Onderhoudsset PVC vloer.

De onderhoudsset bestaat uit een box met daarin 3 verschillende producten:

  • PVC Reiniger
  • Strip & Clean
  • Viltlappen & viltdoppen

Dit zijn de belangrijkste bijproducten voor uw pvcvloer. Zo kunt u de levensduur van uw vloer verlengen en blijft uw vloer gegarandeerd langer mooi. Lees door om per product de functie te weten te komen!

PVC Reiniger.

PVC reiniger is het perfecte schoonmaakmiddel voor uw  vloer. De PVC reiniger is zo ontwikkeld dat het vuil oplost en er geen schoonmaakresten op de vloer blijven liggen. Ook is PVC reiniger totaal niet vet waardoor de vloer mat opdroogt. PVC reiniger kan vrijwel iedere dag gebruikt worden zonder dat het schadelijk is voor de PVC vloer.

Strip & Clean.

De Strip & Clean is een onderhoudsmiddel voor uw PVC vloer, deze kunt u 1 keer per 6 maanden gebruiken en zorgt ervoor dat uw toplaag een boost krijgt. De Strip & Clean mag aangebracht worden, 10 minuten in laten trekken en daarna de vloer afnemen met schoon, warm water. De kleine krassen in uw vloer zullen volledig verwijden, het ‘looppad’ in de vloer zal verdwijnen en uw vloer gaat zeker langer mee door het gebruik van de Strip & Clean.

Viltlappen & Viltdoppen.

Als laatst maar niet minder belangrijk: de viltlappen en viltdoppen. Deze kunt u onder alles wat in uw ruimte staat plakken of schroeven. Zo kunt u gemakkelijk met al uw meubelen etc. schuiven zonder daar krassen of beschadigingen aan over te houden. De viltdoppen beschikken over een schroef, waardoor zij gemakkelijk onder bijvoorbeeld een stoelpoot geschroefd kunnen worden. De viltlappen zijn gemakkelijk op maat te knippen of te snijden.

Bestellen.

Wilt u ook graag een onderhoudsset voor uw pvcvloer? Twijfel niet langer en bezoek onze showroom! Liever telefonisch of online bestellen? Ook dat is geen enkel probleem, bekijk hier onze contactgegevens!

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More