Noëlle & Ferri Somogyi Bij Bebo Vloeren.

Noëlle & Ferri Somogyi (Ferri is acteur in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’) zijn afgereisd naar onze showroom en hebben hier meerdere items uitgezocht voor hun nieuwe woning. Een verouderd huis is veranderd in een prachtige woning wat helemaal af is. Van vloer tot tafel, alles is gelukt bij Bebo Vloeren! Uit enthousiasme hebben zij zelfs later de trap laten renoveren met prachtige eiken houten panelen. Doordat zij tevreden zijn en blij zijn met het resultaat heeft Ferri Blog voor ons geschreven over zijn ervaring met Bebo.  Lees hieronder zijn blog! :

De beleving van Bebo Vloeren’ Ferri Somogyi.

Nog nooit had ik van Bebo gehoord. Een collega van mij bij GTST, Marly van der Velden, attendeerde mij op jullie. Een week later maakte ik kennis met dit bijzondere bedrijf. Niet om de hoek, maar het was de rit meer dan waard. Warm ontvangst en een complete rondleiding. Inmiddels ben ik op de hoogte waar Bebo voor staat en wat ze te bieden hebben. Ik lieg niet als ik zeg dat ik, sinds Bebo 2 verdiepingen eikenhouten vloeren heeft gelegd, 2 traprenovaties heeft gedaan, een eikenhouten vloer heeft geschuurd en behandeld en er een prachtige eikenhouten tafel in de serre staat, ons huis een compleet ander gezicht heeft gekregen waar we dagelijks ongelofelijk van genieten. Ik kan het eigenlijk nog niet geloven.

Mijn vrouw en ik kijken regelmatig naar de foto’s van voor en na. We hebben daar ook over gepost op social media. De reacties zijn uitzonderlijk goed.

Aangezien ik zou gaan verhuizen per 1 dec vorig jaar en het nieuwe huis een jaar leeg had gestaan en dus was verwaarloosd, kon deze wel een flinke opknapbeurt gebruiken. De vloeren moesten aangepakt worden. Bebo gaf me huiswerk. Eerst moest ik de toenmalige vloeren strippen/keurig ontmantelen. Daar ben ik een paar dagen aan kwijt geraakt. Voor velen een wel herkenbaar verhaal vermoed ik. De ene vloer stripte ik met gemak, die was zwevend gelegd. De andere verlijmd. Dan weet je ‘t wel.

Na het sloopwerk hebben we alle muren opnieuw laten stucen en zelfgeschilderd. Flinke klus, maar andere kant is een nieuwe vloer dankbaarder als je er zelf ook wat energie in hebt gestopt toch?

De eerste en tweede verdieping kreeg een nieuwe eikenhouten vloer. Niet massief, want dat zou weleens kunnen kromtrekken hadden we geleerd. 2 jonge leggers hadden we over de vloer. Met zang en alles erbij. Zij koffie en een koekje van mij terug. In hoog tempo vlogen ze door het het huis met als resultaat een waanzinnig mooi gelegde vloer. Volgens mij is ons huis direct in waarde gestegen door de toen al nieuwe look.

Toen was beneden vloer aan de beurt. Een massief eikenhouten vloer die zwaar was verwaarloosd. Bebo schuurde en behandelde deze met als resultaat een als nieuw uitziende vloer.

Vervolgens bestelden wij een eikenhouten tafel bij Bebo voor onze serre. 3 meter lang en 80.000 kilo zwaar. Een langgekoesterde wens was dit. Een tafel waar we met gemak 10 man aan kunnen zitten. Met kerstavond hebben we de tafel zwaar ontgroend. In het geheugen gegrift.

Als klap op de vuurpijl onderging ons huis 2 traprenovaties van Bebo. De trappen hadden in 60 jaar tijd al wat ellende en verandering ondergaan denk ik. Ik kreeg weer huiswerk en moest ze strippen, kraaklatten eraf, per trede 6 tot 7 schroeven van boven de stoot borden in schroeven, de zijkanten verven in dezelfde kleur als de nieuwe stootborden (hoop dat het jargon allemaal klopt). Zwaar onderschat. Een paar middagen aan kwijt.

Arno, de traprenovator, hebben we vervolgens 2 dagen over de vloer gehad. Geen straf. Geweldig leuke vent en een vakman. Petje af. Dat hebben we hem ook flink ingepeperd.

En ook weer zijn we zeer tevreden.

Of ik ook kritiek heb? Eigenlijk niet. Alleen wat ver rijden als je op de koffie wil;)

Bebo is voor iedereen een aanrader. En in de toekomst kloppen wij zeker weer aan. Succes met de business.

Noëlle en Ferri aan hun nieuwe Bebo eetkamertafel.

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More