n nikkie

Moderne eiken tafel

Met extra dik massief eiken blad!

Deze tafel kunt u in verschillende uitvoeringen krijgen. Het blad aan de bovenkant van de tafel kunt u zelf bepalen. De poot van deze tafel heeft een trapeze als vorm. Deze tafel krijgt daarom een modieuze uitstraling.  Als u een modern en of landelijk interieur heeft past deze tafel zeker bij uw inrichting. Wij leveren ook eetkamerstoelen. Deze tafel zorgt ervoor dat u en uw familie en-/of vrienden u vaker willen bezoeken.

Deze tafel is erg gewild omdat de benen de ruimte krijgen onder deze tafel.  Om een goede ruimte te creëren moet er met een kritisch oog naar de tafel worden gekeken. Dit wordt bij ons in de fabriek zeker gedaan. Dagenlang zijn wij bezig met het produceren van tafels met vakkundige kennis van ons personeel.

U zult zich nu wel afvragen, hoe krijgen wij deze tafel toch in onze woning. Dat kan prima door onze geweldige bezorgservice in heel Nederland.

Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

massief eiken tafelblad

Moderne eiken tafel