Prachtige tijdloze landelijke en moderne meubelen van make6

Van het merk make6 hebben wij een prachtige collectie landelijke en moderne meubelen in ons assortiment. Meubelen uit allerlei landen en streken met elk hun eigen verhaal. Onze karaktervolle landelijke en moderne meubelen worden met veel zorg samengesteld en met de hand gemaakt, dit zorgt ervoor dat elk product uniek is en een eigen karakter heeft. Hieronder vind u een overzicht van verschillende materialen die gebruikt worden om de make6 collectie samen te stellen, en leest u over de verschillende eigenschappen van de materialen.

landelijke en moderne meubelen

Vintage lederlook meubelen

De vintage lederlook stoffen hebben een stoer, doorleefd en karaktervol uiterlijk. Het voordeel van deze stoffen ten opzichte van echt lederen stoffen is dat deze stoffen veel minder snel zweten. Bij de productie van de vintage leder stoelen wordt er een vloeibare substantie aangebracht op een basisdoek. Deze substantie kan bestaan uit PVC of polyurethaan (PU). Bij deze productie, kan hier een print (leder- nerf) op aangebracht worden. Het grootste voordeel van PU is dat deze een softe natuurlijke touche heeft .Een groot voordeel is dat kunstleder eenvoudig te reinigen is. Lauw water, een zachte doek en een milde, pH-neutrale zeep verwijderen direct na vervuiling het meeste vuil. Gebruik vooral geen reinigingsproducten met oplosmiddelen, hierdoor kan de toplaag van het PU kunstleder beschadigen waardoor het sneller vuil opneemt. Make6 is een merk dat staat voor eenheid en respect met de natuur en dier, dat is ook de reden zijn make6 geen landelijke en moderne meubelen met echt leder produceert.

Stoere stoffen meubelen

De stoere meubelstoffen collectie van make6 heeft een unieke wave, kan hier en daar een speciaal karakter hebben zoals een wat dikker en dunner draad door de natuurlijke katoen vezels en soms een kleine afwijking in de kleur hebben. Deze combinatie samen met het model van de stoffen stoelen heeft dit een zeer landelijke uitstraling.  Meubelstoffen moet zoals gewoonlijk regelmatig gereinigd worden.Geef het vuil nooit de kans om die in de stof te trekken. Bij reiniging altijd een milde, pH-neutrale zeep gebruiken, dit voorkomt dat het garen verkleurd, word uw meubel blootgesteld aan veel zonlicht dan kan dit er voor zorgen dan er een lichte verkleuring optreden. Gebruik bij het stofzuigen het speciale meubel mondstuk in combinatie met een lage zuigkracht. Wanneer de vlekken hardnekkig zijn kunt u een schoonmaakset gebruiken. U kunt deze bij ons bestellen, in dit pakket zitten alle middelen die bijna elke vlek uit uw stoel haalt. Het grote voordeel van ons schoonmaakset voor meubelen is dat deze naast een reinigende eigenschap ook een beschermende eigenschap heeft, dit zorgt ervoor dat uw meubelstuk ook weer voorzien word van een goede beschermlaag. Doordat er zoveel mogelijk natuurlijke vezels in de stof verwerkt zitten is er een kans op pilling. Ook kan pilling worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een ruwe stoere jeans of intensief stofzuigen. Net als wol verdwijnt en verminderd dit na verloopt van tijd, ook kunt u een textieltondeuse gebruiken om de pilling te verwijderen.

klassieke stoffen meubelen

Klassieke meubelstoffen van make6 hebben een prachtige rijke uitstraling en voelen zijdezacht aan, door de unieke combinatie van natuurlijke en kunststof garens blijft de pool altijd prachtig staan. Wij adviseren om deze velours meubelstoffen uiterst voorzichtig te reinigen met lauwwarm water. Word een meubelstof erg vochtig dan kunt u deze altijd voorzichtig droog föhnen met als resultaat dat de stof gelijk weer mooi gaat staan.

Tip: Plooivorming

Bij  alle  stoffen  en  ledersoorten  is  het  normaal  dat  door  het  gebruik  plooivorming  ontstaat.  De  mate  van  plooivorming  wordt bepaald door de onder stoffering c.q. vulling, de verwerkte stof-/vintage kwaliteit en de intensiteit van het gebruik. Plooivorming is onontkoombaar en inherent aan een zitmeubel. Men noemt dit derhalve een product gebonden eigenschap. Door producten met regelmaat goed te reinigen en te stofzuigen kunt u plooivorming wel tot het minimale beperken.

Tip: vilt glijders

Om de vloer te beschermen tegen vervelende krassen kun je stoel glijders, meubeldoppen en vilt gebruiken. vilt is gemakkelijk te bevestigen onder stoel- of tafelpoten, maar ook onder andere apparaten en kasten die lelijke krassen kunnen achterlaten. Klik hier om vilt glijders of doppen te bestellen, wij geven u graag advies de juiste bescherming onder uw type meubelen.