Laminaat

 

goedkope laminaat vloer

Laminaat vloeren van Bebo Parket. 

Laminaat vloeren voor de allerlaagste prijs, alleen bij Bebo Vloeren. Betaal geen cent te veel en profiteer van onze laagste prijs garantie! Door onze grote collectie en vele kleuren heeft u bij ons keuze genoeg! Goedkope laminaatvloeren van goede kwaliteit én direct mee te nemen, u kunt nog dezelfde dag starten met leggen! De mooiste kleuren en niet van het echt te onderscheiden door het prachtige houtpatroon en het voelbare reliëf. Bezoek onze fabriek en bekijk onze collectie. Goede tip: neem een grote auto of een aanhanger mee, u gaat gegarandeerd met een nieuwe vloer naar huis, wij bezorgen trouwens ook door heel Europa! Vandaag besteld, morgen in huis.

Collectie vloeren. 

Wij hebben een grote collectie vloeren. Smalle planken, brede planken vloeren, kliklaminaat of laminaatvloeren met een V-groef, wij hebben alles voorradig! In onze Fabriek is onze collectie te bekijken. Uiteraard verkopen wij het grootse laminaat assortiment voor de laagste prijs van Nederland, u vindt het nergens zo goedkoop als bij ons! Het is dus zeker de moeite waard om langs te komen, want er zit zeker een vloer voor u tussen! 

Merken laminaat. 

Wij verkopen ook vloeren van zeer bekende merken. Omdat wij het ruimste aanbod laminaat vloeren van Europa hebben, is dit uiteraard wel belangrijk. Zo verkopen wij merken zoals: Quickstep, Balterio & Parador laminaat. Bent u op zoek naar een ander merk? Wij hebben alle merken, u kunt de vloeren dan bekijken in onze showroom. Zelfs de merk vloeren gaan weg tegen de laagste prijzen! 

Restpartijen laminaat. 

Bent u echt op zoek naar een goedkope vloer die er wel goed uit ziet? Wij hebben namelijk restpartijen, dit zijn onze aanbiedingen en kortingsacties. Profiteer van de hoge kortingen en kies voor een restpartij. Dit is wel A-kwaliteit, maar door de geringe aantal m2 verschilt het aanbod nog wel eens. Er wordt namelijk behoorlijk veel verkocht! U kunt al een laminaat vloer in huis hebben voor €1,98 pm2 i.c.m. ondervloer en plinten, dat is toch bizar goedkoop? 

Extra informatie. 

Wilt u graag meer weten over Bebo en over onze vloeren? Dat is geen enkel probleem! U kunt onze showroom bezoeken en hier staat meerdere gespecialiseerde verkopers voor u klaar! Neemt u gerust contact met ons op, wij helpen u graag!