8a

Kunststof klik vloer

ICM. ONDERVLOER
VERSCHILLENDE PALLETS

Klik vloeren van kunststof zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik. Een kunststof vloer is opgebouwd uit verschillende componenten. Hierin zitten vezels die ervoor zorgen dat het overbrengen van trekkrachten in de kunststof vloer beperkt worden. Dit zijn vloeren die op laminaat en pvc lijken qua leggen. Deze kunststof vloeren hebben een klikverbinding, zoals de naam ook al zegt. Hierdoor is het makkelijk om zelf te leggen. Het enige wat u hoeft te doen is even te klikken. Dit kliksysteem kunt u gemakkelijk met een stanleymes bewerken. U snijdt en de vloer is doormidden! Onder een kunststof vloer adviseren wij altijd een ondervloer. Dit is een ondervloer met een antislip laag. Deze zorgt ervoor dat de vloer niet alle kanten op kan bewegen, maar op zijn plek blijft liggen. Dat is natuurlijk wat wij allemaal willen. Deze ondervloer is ook nog eens heel geluiddempend. U zult hierdoor nooit geen klagende buren meer hebben.

Een kunststof vloer is makkelijk om zelf te leggen, maar wilt u zich er niet aan wagen dan wagen wij ons hieraan. Vloeren kunnen elke dag door ons gelegd worden, waar in het land dan ook. Ook bezorgen doen wij met alle plezier.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €59,98 pm2

Prijs: €9,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht