klik pvc

Klik PVC

GRATIS platte plint
Icm. Ondervloer

Een speciale klikpvc vloer is lastig te krijgen. Vaak als het om een vloer gaat die die niet te duur is. Wij hebben deze vloeren nu in de aanbieding. Deze pvcvloer is vochtbestendig, dus wat u ook smeert het is er heel makkelijk af te halen. Doordat de vloer vochtbestendig is kan het ook gemakkelijk in de badkamer gelegd worden. Wilt u in uw woning allemaal dezelfde vloeren, dan is dat mogelijk. Een klik pvc special is ook heel geluiddempend. Samen met de ondervloer zorgt de vloer ervoor dat deze een geluidreductie van 14 dB heeft. Dat is voor in een appartement al meer dan voldoende, hier wordt altijd gevraagd om een certificaat van 10db geluidsreductie. Heeft u kinderen of huisdieren dan is een klik pvc special perfect. U zult nooit meer hoeven zeggen dat ze rustiger moeten doen, omdat de vloer het geluid opneemt.

U wilt een pvcvloertje graag door ons laten leggen, dan is dat geen probleem. Wij hebben verschillende leggers die dit voor u kunnen waarmaken. Bezorgen wordt ook iedere dag gedaan, dus geen reden om geen vloer af te nemen.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €59,98 pm2

Prijs: €12,50 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag