Het leggen van een Klik PVC vloer!

Nadat u uw nieuwe PVC vloer heeft uitgezocht, is het tijd om de vloer te gaan leggen! Het klinkt ingewikkeld, maar een klik PVC vloer is super eenvoudig zelf te leggen. Door de luxe klikverbinding, klikken de planken gemakkelijk in elkaar. In combinatie met de juiste ondervloer, heeft u de PVC vloer zo gelegd. In deze Blog leggen wij u uit hoe u het best een PVC vloer kunt leggen en geven wij een perfect instructievideo weer. Lees door!

 

Leg-wijze.

Het leggen van een klik PVC vloer klinkt moeilijker dan dat het in werkelijkheid is. Het begint met de ondergrond. De ondergrond moet een harde, redelijk egale ondergrond zijn met oneffenheden tot maximaal 2 millimeter. De ondervloer moet dan uitgerold worden met de zilveren kant naar boven. Daarna kan het leggen beginnen! De PVC planken zijn door midden te snijden met een stanleymes, er komt dus geen zaag aan te pas! Ideaal. Gemakkelijk en zeker zelf uit te voeren. U kunt de planken daarna rij voor rij aanleggen en de randen afwerken met een plint. Dit kan zowel een plakplint of een witte, hoge MDF plint. Al met al een klus die vrijwel door iedereen gelegd kan worden. Wanneer legt u uw eigen klik PVC vloer?

 

Instructie video.

Mocht u graag een beeld bij het leggen van een PVC vloer willen hebben, kunt u deze instructievideo bekijken. In deze video laten Kalvijn en Nina Warink zien hoe je een klik PVC vloer legt. Binnen no time is de vloer gelegd en kunnen de meubels teruggeplaatst worden.

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer voor uw woning, kantoor, slaapkamer of waar dan ook? Bezoek dan onze showroom en bekijk onze volledige collectie. Meer dan 250 kleuren op voorraad voor gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. We hebben al restpartij PVC vloeren va €1,98 pm2 excl btw. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op!