Klik PVC €7,98!!

Wilt u een PVC vloer én wilt u hem zelf graag leggen? Kies dan voor een klik PVC vloer! Een klik PVC vloer is de ideale oplossing voor de doe-het-zelf’er. Momenteel, bij BEBO VLOEREN hebben wij schitterende aanbiedingen op het gebied van PVC vloeren. Zo hebben wij PVC KLIK vloeren al vanaf €7,98 per m2 i.c.m. ondervloer. Onze groothandel heeft meer dan 70 verschillende PVC kleuren, er zit zeker iets voor u bij! Onze enthousiaste en gespecialiseerde verkopers kunnen niet wachten om u verder te helpen. Twijfel geen seconde en bekijk onze spetterende acties!

Voordelen PVC.

PVC vloeren hebben enorm veel voordelen. Daarom wordt er ook steeds vaker voor PVC gekozen. Kiest u voor KLIK PVC, dan kunt u het gemakkelijk zelf leggen. De PVC stroken zijn gemakkelijk door te snijden met een Stanleymes en kunnen makkelijk in elkaar geklikt worden. Zo ligt u PVC vloer in uw ruimte in een mum van tijd! Een kind kan de was doen.

Meer voordelen van KLIK PVC? Het is waterbestendig, het trekt niet krom en gaat niet bol staan als het PVC in contact met water komt. PVC is enorm stil, zo hoort u amper het geluid van voetstappen, huisdieren of wat dan ook! Het geleid warmte en daardoor is vloerverwarming geen probleem! Zo kunt u én voor een PVC KLIK vloer én voor vloerverwarming kiezen. Kort om: PVC is een superproduct met vele voordelen!

Onderhoud.

Een PVC KLIK vloer is gemakkelijk te onderhouden, zo hoeft u de vloer alleen maar te dweilen om de vloer schoon te houden. Doordat de vloer bestaat uit 100% PVC, hoeft u de vloer niet te schuren, te oliën of wat dan ook. Hij blijft er gewoon als nieuw uit zien! Als u bij ons een PVC KLIK vloer aanschaft, krijgt u het onderhoud set voor een extreem lage prijs van €49.98 aangeboden! Het onderhoud set bestaat uit een PVC reiniger en een STRIP EN CLEAN en viltdoppen en viltlappen.

Kan de vloer niet mee in uw auto, of komt u met de trein? Dan kunnen wij 24/7 de vloer bij u leveren.

Groothandelsprijzen zijn excl. btw!

LET OP! Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Deze actievloeren zijn enkel in onze groothandel te bekijken.

Van 49.98 

Nu voor €7.98 pm2

Klik Pvc actie

Pvc Vloeren leegverkoop!