klikpvc special eenvoudig zelf te leggen

KLIK PVC SPECIAL

Eenvoudig zelf te leggen
Icm. Ondervloer
Verschillende partijen

Deze klik pvc vloer is zo gemakkelijk te leggen, dat zelfs een kind dit nog kan. Het is een kliksysteem die net als laminaat in elkaar geklikt wordt. Het enige materiaal wat u nodig heeft is de klik pvc, een ondervloer en een mesjes. U legt eerst de ondervloer, met de stroeve kant naar boven. Daarna gaat u de vloer klikken op de ondervloer. Moet de vloer op maat gemaakt worden, dan is dit met een mesje gemakkelijk te bewerken. Let er wel op dat de dikte van de vloer van de muur afgehouden moet worden. Zoals u het hierboven kunt lezen is het leggen van de vloer echt makkelijk. Het mooie aan klik pvc is dat het in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar is. Wilt u met veel noesten, dan kan dat. Wilt u liever een mooie strakke vloer dan is dat altijd mogelijk. Alle vloeren hebben een hoge slijtlaag, hierdoor is het geschikt voor alle ruimten. DE KEUZE IS REUZE en ook nog eens goedkoop
( €14.98 pm2)

Ziet u het niet zitten om de vloer zelf te leggen?! Dan kunt u gebruik maken van onze legservice. Binnen een dag ligt uw vloer. Ook een vloer laten bezorgen is voor ons geen probleem!

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €62,95 pm2

Prijs: €14,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag