hanggordijnen

KLIK PVC exclusieve kleuren

Icm. Ondervloer

Wilt u een pvc met hoge slijtlaag van 0.55 mm. Een hoge slijtlaag geeft van welke kwaliteit de vloer is. Als u de kwaliteit van de project pvc zou mogen plaatsen in een reek van 0- 10, dan krijgt deze vloer zeker een 10. Door de krachtige toplaag en de natuurlijke uitstraling is deze pvc project geschikt. Mag het dan alleen in projecten gelegd worden? Welnee, in een woonkamer kan het ook. Dan heeft u er een vloer liggen die levenslang meegaat. U heeft op deze vloer zelf 25 jaar garantie! Wilt u ervoor zorgen dat de pvc altijd goed op zijn plek ligt en ook blijft liggen, dan adviseren wij een ondervloer. Een ondervloer van massief rubber, geschikt voor vloerverwarming is  ook nog eens geluidbestendig. Project pvc klik is er in heel veel verschillende kleuren. Houdt u van modern, dan zijn er moderne vloeren. Maar ook landelijke vloeren zijn tegenwoordig erg in trek. Zo zijn er grijze vloeren, bruine vloeren, witte vloeren, zwarte vloeren, groene vloeren en nog veel meer.
Deze XL- FLOORS project pvc klik zijn extra breed en extra lang. Nu voor maar € 24.98 pm2!

Ook bestaat de mogelijkheid de vloer door ons te laten bezorgen en te laten leggen. We leveren en leggen elke dag in heel Nederland vloeren. U doet bij ons nooit een aanbetaling, maar u betaalt pas wanneer u de vloer krijgt.

Deze actievloeren zijn enkel  in onze groothandel te bekijken.

LET OP: Doordat wij alle vloeren in eigen fabrieken produceren kunnen wij u deze verschrikkelijk lage prijzen aanbieden!

Van: €79,98 pm2

Prijs: €19,98 pm2


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag