kloostertafel

Kasteeltafel eiken Mika

Met extra dik massief eiken blad!

Op zoek naar een stoere landelijke eettafel zonder al te veel tierlantijntjes? Dan is deze kasteeltafel een goede keuze voor u! Deze kasteeltafel heeft een stoere, landelijke en rustige uitstraling, net wat strakker dan de kloostertafel met kolompoot. De onderbalk zit net iets hoger en dat is heel prettig voor mensen met lange benen, zij kunnen de benen lekker onder de kasteeltafel leggen. Heeft u juist korte benen dan is dit ook prettig want dan kunt u beter bij de onderbalk komen en uw benen hier lekker op laten rusten.

Het eiken van de tafel is lekker dik, zo is het blad 5 cm dik massief eiken en zijn de poten ook mooi massief en oersterk. Staat deze tafel eenmaal in uw woning, dat wilt u nooit meer anders! Het is een heerlijke tafel om met vrienden aan te borrelen en met familie leuke spelletjes aan te spelen.

Ook leveren wij prachtige stoelen die bijpassend zijn bij uw stijl, denk hierbij aan moderne stoelen met staal en leder of juist landelijke met grove stoffen en knopen.

Doordat wij al het eikenhout zelf grootschalig inkopen en het in eigen zagerijen bewerken staat wij garant voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn tevreden met minimale marges daarom kunnen wij garanderen dat wij de goedkoopste zijn!

massief eiken tafelblad

Kasteeltafel eiken Mika