Houten Vloeren

 

goedkope houten vloeren

Houten Vloeren van Bebo Parket. 

Bent u op zoek naar een nieuwe houten vloeren voor in uw woning, ruimte of waarvoor dan ook? Twijfel niet langer en bezoek onze groothandel! De houtenvloeren gaan nu weg voor Dumpprijzen! U krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Profiteer dus nu van gegarandeerd de laagste prijs tijdens onze fabrieksleegverkoop en kies voor een prachtige, natuurlijke houten parket vloer! 

Eiken houten vloer. 

Een Eiken houten vloer laat uw woning weer stralen! Door de natuurlijke uitstraling krijgt uw woning of ruimte nog meer karakter en warmte. Een houten vloer of een parketvloer past in vele woonstijlen thuis, bijvoorbeeld bij een Boerderij of een Herenhuis. Ook in een modern, nieuw gebouwde woning zou een houtenvloer perfect passen. Zoals u hoort is een houten of parketvloer zeer breed inzetbaar en kan het gemakkelijk in iedere woonstijl toegepast worden. Waar nog wel aan gedacht moet worden is het onderhoud van een houten vloer. Een houten vloer is wel redelijk wat onderhoud nodig, uiteraard is dit gemakkelijk zelf uit te voeren en bij te houden!  

Onderhoud. 

Een houtenvloer heeft zo zijn onderhoud nodig, zo gaat de vloer uiteraard langer mee. Een houtenvloer kunt u het beste uw vloer schoonhouden met speciale houtzeep. In de speciaal ontworpen houtzeep zitten goede oliën die de houten vloer voeden en een beschermlaagje achterlaten. Ook kunt u één tot twee keer per jaar de vloer behandelen met onze onderhoudsolie om de kleur van het hout mooi te houden en de onderhoudsolie voegt nog een extra bescherm-boost toe waardoor de vloer op lange termijn langer mee gaat. Ook adviseren wij om al uw meubelen die op de vloer staan, te voorzien van vilt. Dit voorkomt namelijk al een hoop krassen of beschadigingen, ook zorgt de onderhoudsolie ervoor dat de vloer weer opgefrist wordt.

Keuze in vloeren. 

Ons assortiment is enorm! We hebben echt veel keuze in houten vloeren. Zo hebben we vele houtsoorten, zoals houten vloeren, . Geen houtsoort is gek genoeg, wij hebben alles! Van Esdoorn tot Wengé en van grenen tot bamboe hout. Ook onder de houtmotieven zijn er veel keuzes: van rustiek tot vrijwel noest-vrij, allerlei soorten bewerkingen of uitvoeringen, zo gek kunt u het niet bedenken, wij hebben het. Hiernaast kunt u ook nog kiezen uit verschillende legpatronen, denk hierbij aan het visgraatmotief, Hongaarse punt of gewoon recht gelegd. Voor ieder budget hebben wij zeker de beste keuze!  Waar kiest u voor? 

Exclusief. 

In ons grote assortiment hebben wij ook nog exclusieve vloeren. Hierbij hebben wij houten collectie vloeren die allemaal enorm verouderd zijn. Deze lijn is zeer exclusief en is dan ook gemaakt van verouderd hout. Deze vloeren bestaan onder andere uit oudere balken, gebinten of oude vloerdelen die al honderden jaren oud zijn. Deze collectie is zeer uniek en zeker niet na te maken, zo heeft u altijd een eigen & unieke vloer! 

Bent u benieuwd naar onze collectie? Bezoek dan onze fabriek & bekijk ons enorme assortiment!