landelijke meubelen

Houten bankje

Stoere bank, stoere bank, wilt deze in het whitewash of in het normaal blank. De stoere bank is makkelijk in onderhoud en zorgt voor een ergonomische zithouding. Een zithouding die voor elke rug erg geschikt is. De bank is makkelijk te verplaatsen, zodat u het in verschillende vertrekken kunt plaatsen. Zo kan het heel gemakkelijk worden geplaatst bij een tafel of in een wachtkamer. Een tafel waarop meerdere personen kunnen zitten is zeer goed voor het coöperatief werken en of het coöperatief communiceren. Dit zorgt voor een rustige en behouden sfeer. U kunt families en vrienden tegelijk uitnodigen omdat de band met deze twee partijen perfect zal gelukken d.m.v. dit bankje. Het bankje is uit een stuk boom gemaakt en daarom zeer krachtig.

De grootte van deze bank is te variëren in verschillende lengtes. Het ligt eraan welk formaat tafel u heeft uitgekozen en daaruit kunt u dan opmaken welk formaat bank hier bij past. Het beste is om een bank te nemen die net een slag kleiner is dan de tafel. Dit zorgt voor een rustige uitstraling en een fanatische sfeer. De bank is van oude spoorbielzen gemaakt waardoor het een robuuste uitstraling achterlaat. Dit houdt niet in dat u met uw rok of broek achter blijft haken aan de robuuste planken. Dit is helemaal niet het geval want de bank wordt zo afgewerkt dat het een gladde bovenkant en zijkant heeft. Het is zo geschuurd dat het nog wel robuust lijkt door de kleurcombinatie.

Om deze tafel te laten bezorgen kunt u ons hierover aanspreken. Wij kunnen dit leveren binnen 48 uur. Onze chauffeurs brengen u graag deze banken en willen u hier graag veel plezier mee wensen.

Doordat wij het hele productie proces in eigen beheer hebben kunnen wij u de laagste prijs en de hoogste kwaliteit garanderen.