onderhoudsset

Gratis onderhoudsset!

BIJ AANKOOP VAN EEN COMPLETE VLOER UIT XL-FLOORS COLLECTION

 

Complete vloer dry-back bestaat uit: 40m2 + hoge mdf plinten (aantal m2 + 10%) katoenen schoonloopmat!

 

Complete click pvc vloer bestaat uit: 40m2 + hoge mdf plinten (aantal m2 + 10%) katoenen schoonloopmat + ondervloer

 

Een onderhoudsset is een setje geschikt voor pvc vloeren. Een onderhoudsset bestaat uit de volgende onderdelen:

PVC reiniger: De pvc reiniger is een goedje waardoor de vloer blijft zoals u hem gekocht heeft. Dit is een laagschuimend reinigingsmiddel voor de dagelijks en periodieke reiniging van alle pvc vloeren. De reiniger verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen. En een groot voordeel is dat deze reiniging streeploos opdroogt. De PH- waarde is8. Dit is een base waardoor niet gaat glimmen en of gaat vervagen. Één scheutje per dweilbeurt is voldoende.  € 24.98 per fles (los)

PVC polish: De pvc polish zorgt ervoor dat er een kleine beschermlaag wordt aangebracht. Deze polish wordt verdund met water, waardoor het niet grote resten achterblijven. Ook zorgt de polish ervoor dat zichtbare krasjes opgevuld worden. Dit product is aan te raden om 2 keer per jaar te gebruiken. U krijgt door dit product  € 24.98 per fles (los)

30 viltglijders Deze viltglijders zijn geschikt voor tafels en stoelen. De viltglijders worden geboord onder stoelen en tafels en zijn niet meer los te krijgen. Door de dikke viltlaag die onder deze viltglijders zitten is het onverwoestbaar.  € 6.98 (30 stuks)

2 m viltlappen De viltlappen zijn voor groter meubilair. Hierbij moet u denken aan een kast o.i.d. Deze viltlappen kunnen worden afgeknipt op de door u gekozen maat. Deze viltlappen zijn voorzien van een plakstrip, waardoor het op elk meubilair bevestigd kan worden.  € 4.98 (2 stuks van 1 m)

Bij aankoop van een COMPLETE PVC VLOER uit de XL- Floors red box collection ontvangt u een GRATIS onderhoudsset.


Stel een vraag over dit artikel

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Vraag