landelijke meubelen

 

Metal-02 H-poot (eiken blad)

Met extra dik massief eiken blad!

Kent u een tafel met een H-poot? Deze tafel geeft een appetijtelijk gevoel van sfeer en expressie. De H- poot, die gemaakt is van metaal, heeft iets wat wij van andere tafels niet kunnen zeggen. Het heeft namelijk een look die u en de mensen om u heen op vergeefse wijze nooit kunnen vergeten. Als u eenmaal deze tafel hebt gezien zult u louter hiervan afkomen.

De grootte van de tafel kunt u zelf bepalen. Het metaal is zo gegoten dat het hol van binnen is. dit zorgt voor een versteviging. Wat de H-poot bijzonder maakt is dat het een niet veel voorkomende poot is. U zult, als u voor deze tafel gaat, een uniek exemplaar hebben die u niet zult vinden in het huis van uw buren, familie en vrienden.

Een H-poot tafel vervoeren is zeer lastig, dit komt omdat de H-poot een grote ruimte in beslag neemt. Daarom hebben wij voor dit soort exclusieve tafels speciaal transport die helpt om uw tafel op uw plek te krijgen. Deze levering kunnen wij binnen 48 uur garanderen.

Doordat wij grootschalig inkopen, alles in eigen beheer hebben en tevreden zijn met minimale marges, kunnen wij de laagste prijs garanderen.

massief eiken tafelblad

Eiken tafel met stalen onderstel