landelijke eetkamerstoel met stalen onderstel

Eetkamerstoel Durango

Prachtige stoere landelijke eetkamerstoel in vintage leer, leverbaar in twee kleuren: Antraciet en Cognac.

Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen van zeer goede kwaliteit voor in uw eetkamer? Dan is de Durango eetkamerstoel een goede keuze. Deze prachtige eetkamerstoel geeft uw ruimte karakter en is een echte aanvulling op uw interieur. Deze stoel beschikt over een zeer comfortabel zit oppervlak. Door de knopen in de rugleuning en het zitoppervlak geeft dit een zachte, comfortabele zitting. Op die manier kunt u uren genieten van deze prachtige stoelen. Daarnaast zijn deze stoelen ergonomisch zeer kwalitatief. U kunt lekker lang tafelen met deze fijne Durango stoel. Ook is deze eetkamerstoel goed te gebruiken wanneer u karakteristieke kantoorstoelen zoekt. Aangezien het zeer goede zitoppervlak is dit een stoel waar u uren op kan doorbrengen.

De Durango eetkamerstoel is verkrijgbaar in twee kleuren. Deze kleuren zijn antraciet en cognac. Antraciet is een mooie, donkere, chique kleur die goed te combineren is in een modern interieur. Ook komt deze stoel prachtig naar voren in een licht interieur. De Durango eetkamerstoel is ook zeer mooi in de kleur cognac. Dit is een warme kleur die goed te combineren is in een landelijk, modern, karakteristiek en romantisch interieur. Het frame van de Durango eetkamerstoel is handmatig gekleurd waardoor hij perfect is afgewerkt. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal waardoor dit erg stevig is.

Deze prachtige, stoere, landelijke eetkamerstoel is bekleed met vintage leer. Dankzij dit prachtige leer is het een echte eye- cather in uw interieur. Dankzij de knopen in de rugleuning en zitting krijgt de stoel nog meer karakter. Het vintage leer is afkomstig van buffelleer. Dit is een zachte en gladde leersoort welke bewerkt is door middel van opschuren. Vervolgens wordt er een wax laag opgebracht wat een prachtige finish geeft. Hierdoor ontstaat er een prachtig geleefd uiterlijk. Deze geleefde uitstraling wordt het vintage effect genoemd. De stoel heeft veel karakter en tegelijkertijd een mooie, natuurlijke uitstraling. Het buffelleer is een duurzaam leer, wat de stoel stevig maakt en lang mee gaat. Hierdoor kunt u jarenlang van de Durango eetkamerstoel genieten. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Wanneer er vlekken op zitten kunt u de stoel gerust afnemen met een vochtige doek.