stoere eetkamerstoel

Eetkamerstoel Cassidy

Wij leveren eetkamerstoel Cassidy tegen de laagste prijs van Nederland leverbaar in cognac en antraciet.

De stoffen zijn van vintage leer gemaakt.

Deze unieke eettafel stoel vormt een stijlvolle aanvulling op uw interieur. Deze stoel heeft een zeer comfortabel zitoppervlak. Deze stoel is geschikt als eetkamerstoel maar ook is deze te gebruiken voor bij uw bureau. Dankzij de armleuningen geeft de stoel u een zeer comfortabel gevoel. Hier kunt u gerust uren in zitten. Zo kunt u lekker lang tafelen of comfortabel werken achter uw bureau. Deze stoel is van zeer goede kwaliteit wat erg goed is voor uw lichaam.

De Cassidy eetkamerstoel is leverbaar in de kleur cognac en antraciet. Wanneer u van een prachtige karakteristieke en warme kleur houd, is de Cassidy eetkamerstoel in de kleur cognac een zeer goede keuze. Deze kleur is te combineren in zowel landelijk, modern als klassiek interieur. Heeft u liever een donkere eetkamerstoel, kunt u kiezen voor antraciet. Dit is een prachtige donkere kleur met veel klasse en uitstraling. Deze kleur is goed te combineren in een strak en modern interieur. Daarnaast staat de antraciet Cassidy eetkamerstoel ook goed in een lichte omgeving. Hierdoor springen de stoelen er prachtig uit.

De eetkamerstoel is gemaakt van vintage buffelleer. Vintage leer is een gladde, zachte leersoort, wat deels opgeschuurd is. Door middel van het opbrengen van een wax laag, wat effectfinish wordt genoemd, ontstaat er een geleefd uiterlijk. Dat geleefde uiterlijk wordt het vintage effect genoemd. Hierdoor krijgt de stoel een ‘old- fashioned’ uitstraling. Deze stoel heeft zeer veel karakter en heeft alles behalve een simpele uitstraling. Door de unieke behandel methode behoud je de natuurlijke uitstraling. Het buffelleer zorgt voor charme. Daarnaast is leer erg duurzaam, waardoor deze stoel niet zal verslijten en lang mooi blijft. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Het is een dikke leersoort en gemakkelijk af te nemen wanneer er vlekken op zitten.
Het frame van de Cassidy eetkamerstoel is handmatig gekleurd waardoor hij perfect is afgewerkt. Daarnaast is het gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal waardoor dit erg stevig is.